Korona Dezenfeksiyonu Hangi Sıklıkla Yapılmalı

Korona virüs ya da bilimsel adı ile Covid-19 hayatımızda büyük değişikliklere neden oldu. Hijyen konusunda daha yüksek tedbirlere ihtiyaç duyulmaya başladık. Birçok farklı corona dezenfektan ilacı ile kendimizi korumaya, yüzeylerde var olabilecek virüsleri etkisiz hale getirmeye çalışmaktayız. Corona dezenfektan makinesi olarak kullanılan birçok farklı makinede bu süreçte üretime çıkmıştır. Korona’ya karşı alınabilecek tedbirlerin başında maske ve sosyal mesafe gelmektedir. Ancak birbirimizin geçtiği yerlerden geçerken ya da konaklarken etkilenmemek için özel corona dezenfeksiyon sıvısı kullanmak gerekmektedir. Korona virüs bir yüzeyde 72 saate kadar kalabilmekte ve hastalık yapma gücüne sahip olabilmektedir.

 

İş yerleri, toplu taşıma araçları, ortak kullanım alanları riskin en fazla olduğu yerlerdir. Bu yüzde bu alanlarda düzenli olarak dezenfeksiyon yapılmalıdır. Tuluk İlaçlama yıllardır verdiği hizmetleri bu zor günlerde corona dezenfekte firması olarak vermektedir. En iyi dezenfeksiyon işlemleri için iş yeri korona dezenfektesi ve korona ev dezenfekte hizmetleri vermekteyiz. Ev ve iş yerlerinde farklı zamanlarda tekrarlanması gereken korona dezenfeksiyon işlemleri ciddi bir şekilde doğru firma tarafından yapılmalıdır. Yoğun iş yerleri, toplu taşıma araçları, ortak kullanım alanları mümkünse günlük değilse en geç 15 günde bir olacak şekilde tekrar tekrar dezenfekte edilmelidir. Evlerimiz ve kişisel araçlarımız için 15 günde bir korona dezenfeksiyonu yaptırmak korunmanıza yardımcı olmaktadır.

Korona virüse karşı alınacak tedbirlerin başında bireysel korunma metotları gelmektedir. Bireysel tedbirleri arttırmak ve zorunlu etkileşimlerden kaynaklı virüs bulaşma riskini en aza indirmek için özellikle iş yerlerinde ofis dezenfektan sıvısı kullanılmalıdır. Tuluk İlaçlama firmamız en uygun corona dezenfektan fiyatları ile dezenfeksiyon yaparak sağlığınız için tedbirleri arttırmanızı sağlamaktadır. En uygun ev dezenfeksiyonu fiyatları ile dezenfeksiyon yaptırmak için firmamız ile iletişime geçmeniz yeterlidir. En geç 15 günde bir evinizi ve kişisel araçlarınızı dezenfeksiyon yaptırarak ve kişisel koruyucu tedbirlerinizi de alarak korona virüse karşı etkili bir mücadele verebilirsiniz. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığını korumak için kişisel tedbirleri gevşetmemeniz ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeniz gerekmektedir. Kişisel koruyucu tedbirlerimizi alarak daha sağlıklı günlerde hep birlikte olmak dileği ile…