HAŞERE İLAÇLAMA NEDEN GEREKİYOR

TULUK İlaçlama firması olarak haşere ilaçlama neden gerekiyor, haşerelerin zararları nelerdir gibi konularda açıklama yapacağımız yazımızı okumaktasınız. Haşere ilaçlama hizmetimiz ile haşerelere karşı önlem alabilir ve haşere istilalarından kurtulabilirsiniz. Haşerelerin yol açtığı zararları iki gruba ayırabiliriz. Birincisi sağlık açısından yol açtıkları zararlar ve ikincisi görsel, fiziki zararlar olarak ayrılmaktadır. Haşereler yaşadıkları ve gezindikleri yerler sebebi ile hastalık yapıcı mikropları taşıyarak insan sağlığını tehdit etmektedir. Haşereler ile taşınan ciddi rahatsızlıkların bir kısmı şu şekildedir; Sarılık, tifo, tifüs, sıtma, kırım Kongo kanamalı ateşi gibi ciddi rahatsızlıklardır. Haşerelerin yol açtığı hastalıklara karşı korunmak ve mikroplara karşı koruma sağlamak için düzenli ilaçlama yaptırmanız gerekmektedir.

Haşereler evlere kırık camlardan, kablo arası boşluklardan, kanalizasyon boruları ve boru altları ile kapı altları ile havalandırma kapılarından girmektedir. TULUK haşere ilaçlama fiyatları sayesinde periyodik haşere ilaçlama yaptırarak haşerelere karşı tedbir alabilirsiniz. Haşerelere karşı ilaçla çeşitlerini web sitemizden inceleyebilirsiniz. Hamamböcekleri, kuş biti, pire, kene, çıyan gibi haşere türlerine karşı farklı ilaçlama teknikleri kullanılmaktadır. TULUK ilaçlama olarak haşere ilaçlamada en yetkin firma olarak ilaçlama belgesine sahip ilaçlama hizmeti vermekteyiz. Haşereler sadece sağlık konusunda değil maddi zararlara da yol açabilmektedirler. Doğrudan ya da dolaylı olarak farklı zararlara sebep olabilirler. Özellikle gıda sektörü için haşere zararlarına karşı tedbir alınması oldukça önemlidir.

Haşerelerin yol açtığı doğrudan zararlar malzemeleri kemirerek ya da kirleterek malzeme kaybına neden olmasıdır. Kabloları, elektronik cihazları kemirerek maddi zararlara yol açabilirler. Dolaylı olarak verdikleri zarar ise genellikle iğrendirici görüntü ve kokuları sebebi ile meydana gelmektedir. Restoran ve lokantalarda haşere görmek müşterilerin uzaklaşmasına ve maddi kayba neden olur. Peki haşere ilaçlama nasıl yapılır? Haşere ilaçlamada haşere türüne göre ilaçlama yöntemi değişmektedir. Hamamböceği türlerine jel ilaçlama yapılırken, diğer haşere türlerine karşı püskürtme şeklinde ilaçlama uygulanır. Profesyonel haşere ilaçlamada en kaliteli hizmeti TULUK ilaçlama firmamızdan alabilirsiniz. Haşerelere karşı kendinizi korumanın en etkili yolu düzenli ilaçlamadır. Düzenli ilaçlama için ilaçlama belgesine sahip firmamızı tercih ediniz.